Menu

Afro Latino Backstage met Alvaro Soler

June 10, 2017 - News
Afro Latino Backstage met Alvaro Soler

Afro Latino is op 7-8 & 9 juli

wij nemen alvast nu een kijkje achter de schermen

Beginnend bij:

Alvaro Soler

 

Alvaro Soler werd in 1991 geboren in Barcelona, samen met zijn Duitse vader en Spaans-Belgische moeder verhuisde hij op zijn tiende voor enkele jaren naar Japan, waar hij piano leerde spelen. In 2008, op zijn zeventiende, keerde hij terug naar Barcelona en richtte hij er samen met zijn broer een Indieband ‘Urban Lights’ op, met best wel wat succes in Spanje. In 2014 koos Alvaro Soler voor een solocarrière en een Spaans repertoire. Het eerste internationale succes volgde al meteen in 2015 met de zomerhit ‘El Mismo Sol’, een song die in de meeste Europese landen een hit werd. Op verzoek van Jennifer Lopez nam hij het nummer in duet met haar op voor de Amerikaanse markt.

In 2016 volgde alweer een internationale hit met ‘Sofia’ en om aan te tonen dat zijn hits steeds beter worden, zien we zijn volgende hit er alweer aankomen met ‘Animal’.  Alvaro Soler staat garant voor latin pop van hoge kwaliteit waar hij en zijn band vaak gebruik maken van traditionele instrumenten zoals ukelele, marimba, accordeon, fluit of de flamencoklap. In maart dit jaar in Brussel en al eerder op Eurosonic in Groningen bewees hij dat we nog niet alles van deze kerel gezien hebben. Hij staat in ieder geval te popelen om zijn eerste festivaloptreden in België te doen op Afro-Latino!

Geboorteland: 
Spanje
Huidig land: 
Spanje
Genre:
latin pop
 
Bekende nummers:
 

 

  • Fiesta Bailar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!