Menu

Afro Latino Backstage met Vicente Garcia

June 24, 2017 - News
Afro Latino Backstage met Vicente Garcia

Afro Latino is op 7-8 & 9 juli

wij nemen alvast nu een kijkje achter de schermen

Over: Vicente Garcia

Met Vicente Garcia strikt Afro-Latino één van de grootste opkomende talenten en vernieuwende artiesten uit de Dominicaanse Republiek. Garcia fabriceert frisse bachata’s maar hij laat ook reggae, ska en andere afro-caribische invloeden los op zijn composities. Toen hij daar zo’n 8 jaar geleden mee begon was dat nieuw in de bachata-scene, de bachatagrootheden Romeo Santos en Prince Royce hebben die vernieuwing gretig overgenomen in hun recente songs.

VICENTE GARCIA

'Ik wilde de hedendaagse muziek van mijn land verdiepen met traditionele instrumenten en vermengen met de verscheidenheid aan muzikale genres die de Caraïben rijk is' verklaart hij. First time in Belgium!

Vincente García is een Dominicaanse zanger, songwriter en componist. Hij is de voormalige hoofdzanger van de Dominicaanse alternatieve rock band Calor Urbano , die hij in 2010 verliet om een ​​solo carrière te volgen. Garcia heeft samengewerkt in concerten met bekende artiesten zoals Juan Luis Guerra , Alejandro Sanz , Cultura Profetica , Juanes , Ximena Sariñana en Maná .
Geboorteland: Dominicaanse Republiek

Genre: bachata

 
 
 

 

 

 


AFRO LATINO

  • Fiesta Bailar

Partners

Jerre Pictures Keukenboulevard Salsa Pura Vida Salsa-Fiesta KA-EVENTS Radio Benelux 106.4 FM Don't Miss A Party Zakenkantoor Coenen EL-PABLO Son Cubanos Diseno Graphics TS Group Creations

 

Buy our Shirts

I Love Bachata I Love Kizomba I Love Salsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!