Menu

LATIN SWITCH: AFRO LATINO LINE-UP DOET ONS WATERTANDEN

June 26, 2017 - News
LATIN SWITCH: AFRO LATINO LINE-UP DOET ONS WATERTANDEN

De temperaturen liepen hoog op in onze studio, over nog geen twee weken is het zover…. Afro Latino. Twee organisatoren kwam speciaal voor ons afgezakt en hadden buiten hun zelf ook  een paar zeer gegeerde vrijkaarten bij. Afro latino staat met namen zoals Avaro Soler, Daddy Yankee, Big Mountain , Boef, Buscemi, … garant voor swingende heupen en exotische muziek.

Voor wie het allemaal gemist heeft geen nood, op onze website nemen we je regelmatig achter de schermen mee van AFRO LATINO . Voor wie de dag zelf toch moet missen , geen probleem en komt ook een nabeschouwing over heel het gebeuren…MAAR EERLIJK wie wil dit missen? zo een line UP!!.....Jullie gaan gewoon achteraf op ons af-tunen om opnieuw en opnieuw te kunnen nagenieten van dit weekend. Dat we wellicht in de geschiedenisboeken gaan kunnen wegschrijven als legendarisch!! Er is in onze studio’s wat afgedronken, gelachen , en stiekem al wat gefeest er werd muzikaal al door de line up gegaan van AFRO Latino en stilzitten was dan geen optie

Wil je nog meer te weten komen over de line up van afro latino? Surf dan snel naar hun website

http://www.afro-latino.be/

Afro Latino is op 7-8 & 9 juli

 


 Afro Latino 2017

  • Fiesta Bailar

Partners

Zakenkantoor Coenen Keukenboulevard Salsa Pura Vida EL-PABLO Jerre Pictures TS Group Creations Salsa-Fiesta Radio Benelux 106.4 FM Diseno Graphics Don't Miss A Party Son Cubanos KA-EVENTS

 

Buy our Shirts

I Love Salsa I Love Kizomba I Love Bachata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!